Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Barbara

Barbara

Actief met Engels

Locatie: Beuningen
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 20
|
Profiel bekeken: 36 keer
|
Wil jij actief aan de slag met de Engelse taal en zoek je iemand die dat voor je kan doen of je daarbij kan helpen? Met Engels als mijn eerste taal en met mijn uitgebreide ervaring met Engelstalige culturen, ben ik jouw go-to girl voor vertalingen Nederlands-Engels op maat, professionele Engelse teksten en taaladvies en ondersteuning. Naast het vertaalwerk heb ik uitgebreide ervaring met het redigeren van Engelstalige teksten en het schrijven van teksten in het Engels en Nederlands, waaronder persberichten, nieuwsbrieven en brochureteksten.

Ik werk nauwkeurig, doelgericht en met een oog voor detail. Ik hou tevens van taalkundige uitdagingen waar mijn expertise en creativiteit op de proef gesteld worden. Maar wat de opdracht ook inhoudt, de kwaliteit van het product en de wensen van de klant staan altijd voorop; een goede tekst of vertaling is immers goud waard.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Roel Harmen Bas Francesca Jan Donald Brigitte Jos Claudia Ronald Bas Lammert Anouk Pieter tanya