Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Andre

Andre Roodhuizen

|
Locatie: Apeldoorn
|
Actief sinds: 17-02-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 449 keer
|
KvK-nummer: 08151032 informatie
|
Fotograferen is mijn passie!
Fotograferen is meer dan het vastleggen van de werkelijkheid.

Het is het vastleggen van wat de fotograaf heeft gezien!

Ik fotografeer sinds mijn 6e jaar. Als kleine jongen ontwikkelde ik mijn eigen films en zat bij mijn vader in de donkere kamer. Mijn eerste camera was een Beirette kleinbeeldcamera zonder belichtingsmeter. Inmiddels fotografeer ik met Fuji camera’s en heb een studio in Apeldoorn.

Nadat ik een aantal jaren heb gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking ben ik gaan werken in de grafische industrie. Ik heb o.a.gewerkt als hoofd ordermanagement en logistiek en als hoofd verkoopbinnendienst bij BuhrmannUbbens Papier. Daarna ben ik als projectmanager gaan werken bij een ict bedrijf en vervolgens nog gewerkt in de verkoop bij een bedrijf die publicatieprocessen automatiseerde. Maar sinds 2008 ben ik fulltime als fotograaf/docent aan het werk.

Ik fotografeer voor bedrijven in heel Nederland.

Naast fotograaf ben ik freelance docent fotografie. Aan de fotovakschool heb ik zowel les gegeven aan de MBO vakopleiding als aan de HBO fotografische vormgeving.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Hannah Bas Steven sjors Erik Rogier Janneke Judith Gouwkje Koen Chantal Bjørn Menno Claudy Irén