Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Agnes

Agnes Besseling

Zelfstandig vertaler EN-NL/NL-EN

|
Locatie: Haren
|
Actief sinds: 10-02-2012
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 4000 keer
|
KvK-nummer: 60835648 informatie
|

 Algemeen: Alle algemene EN-NL/NL-EN te vertalen teksten zijn bij mij in veilige handen.

 Kennis en ervaring: Vooral: literatuur, lectuur en  teksten op het gebied van vrijetijdsbesteding. Tot nu toe heb ik bijvoorbeeld de Nederlandse  teksten voor een website voor maatoverhemden, voor de verhuur van appartementen en voor een grafisch bedrijf naar het Engels vertaald. Ook de vertaling van boekjes op het gebied van vrijetijdsbesteding (koken, hondendressuur, paardensport) heb ik op mijn naam staan. Verder heb ik meegewerkt aan de vertaling en aanpassing voor Nederlandse scholen  van een Amerikaanse methode voor de aanpak van probleem jongeren. Ook met kortere teksten als onderschriften, brieven en rapporten heb ik ervaring.
Ik beschik bovendien over een wijd netwerk van mensen die mij vanuit hun expertise kunnen bijstaan.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid:Ik lever altijd op tijd en snel, want ik heb de volledige werkweek ter beschikking.

Achtergrond: Als kind heb ik in Londen gewoond. In Groningen heb ik een MO-studie Engelse Taal- en Letterkunde gedaan en daarna in het onderwijs (op een ROC) gewerkt als docent Engels en NT2. Daarnaast heb ik een vertaalopleiding gevolgd (City University London).

Interesse: De vertaling van Engelse/Amerikaanse teksten naar het Nederlands heeft mijn warme belangstelling. Ik besteed veel tijd aan het verifiëren van de beste vertaling en ik verdiep me zo nodig in  het gebruikte jargon. Het is dus het beste mij per woord te betalen en niet per uur. Eigenlijk is vertalen mijn hobby.
 
Ik ben in het bezit van een VAR-verklaring en ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gaby Augus Joffrey Barry Anne Marie Francesca Monique Claudy Hans Rosalyn Nico Peter Desirée tanya Janneke