Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
 Sylvia

Sylvia de Witt

Journalist, schrijver, ghostwriter

Locatie: Nijmegen
|
Actief sinds: 26-06-2014
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 640 keer
|
Gewetensvol, gedreven en nauwkeurig. Deze woorden zijn op mij als journalist en tekstschrijver van toepassing. Deadlines zijn deadlines en daar houd ik me dan ook altijd aan.
En natuurlijk beschik ik ook over een gezonde dosis nieuwsgierigheid, die iedere rechtgeaarde journalist hoort te hebben.
Het woord ‘nieuwsgierig’ heeft vaak een negatieve bijklank, maar betekent voor mij niets anders dan warme belangstelling voor de mensen en gebeurtenissen om me heen.

Ik schrijf veelvuldig voor ondernemersvakbladen, business-to-businessbladen, vastgoedbladen, publiekstijdschriften en kranten. Ik ben een generalist en kan, door me goed in een onderwerp te verdiepen, over uiteenlopende onderwerpen schrijven. Maar natuurlijk zijn er velden waar ik nóg meer affiniteit mee heb, zoals gezondheid, sport, wellness, spiritualiteit, dieren, misdaad en het verhaal achter de mens: human interest in de breedste zin van het woord.

In de afgelopen jaren heb ik voor verscheidene opdrachtgevers romans en verhalenbundels geredigeerd en gecorrigeerd. Ook schreef ik als ghostwriter een aantal boeken. Dit naar grote tevredenheid van de opdrachtgevers.
Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Bjorn Marijke Janneke Andre Bella Claudia Desirée Wiebe Pieter Pieter Arie Lonneke Ruben Erik Hans