Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Sylvia een offerte
>
of
Stuur Sylvia een bericht
>


 Sylvia

Sylvia de Witt

Journalist, schrijver, ghostwriter

Locatie: Nijmegen
|
Actief sinds: 26-06-2014
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 668 keer
|
Gewetensvol, gedreven en nauwkeurig. Deze woorden zijn op mij als journalist en tekstschrijver van toepassing. Deadlines zijn deadlines en daar houd ik me dan ook altijd aan.
En natuurlijk beschik ik ook over een gezonde dosis nieuwsgierigheid, die iedere rechtgeaarde journalist hoort te hebben.
Het woord ‘nieuwsgierig’ heeft vaak een negatieve bijklank, maar betekent voor mij niets anders dan warme belangstelling voor de mensen en gebeurtenissen om me heen.

Ik schrijf veelvuldig voor ondernemersvakbladen, business-to-businessbladen, vastgoedbladen, publiekstijdschriften en kranten. Ik ben een generalist en kan, door me goed in een onderwerp te verdiepen, over uiteenlopende onderwerpen schrijven. Maar natuurlijk zijn er velden waar ik nóg meer affiniteit mee heb, zoals gezondheid, sport, wellness, spiritualiteit, dieren, misdaad en het verhaal achter de mens: human interest in de breedste zin van het woord.

In de afgelopen jaren heb ik voor verscheidene opdrachtgevers romans en verhalenbundels geredigeerd en gecorrigeerd. Ook schreef ik als ghostwriter een aantal boeken. Dit naar grote tevredenheid van de opdrachtgevers.
Vraag Sylvia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Maria Claudia Ireida Wim Rosalyn Erik Arjan Natascha Donald Theo Willemien Roos Gerwin Andrey Wim